Aloha!

Maak kennis met onze specialisten

blij met datagedreven marketing

Maak kennis met Toy Imhof

Toy is de oprichter en drijvende kracht achter Kitemarketing. Toy zag keer op keer ondernemers om hem heen worstelen met hun marketingpogingen, vaak geldverspillend. Hij wilde iets doen. Toy besloot zijn marketingkennis te delen met ondernemers en ze te begeleiden bij hun marketingactiviteiten.

Als online marketingspecialist maakt hij nu dagelijks klanten - en zichzelf! - blij met datagedreven marketing. Als fervent kitesurfer vernoemde Toy zijn bedrijf naar zijn grote hobby. Aan het helpen van ondernemers beleeft hij net zoveel plezier als kitesurfen, maar dan met nóg meer spetterende resultaten. Dit doet hij vanaf Texel, waar Toy met zijn vrouw en twee kinderen woont.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de zorg, beschikt de goedlachse Texelaar bovendien over veel mensenkennis; een waardevolle troef in de marketingwereld. Waarom? Maak kennis en ontdek het zelf.

Kennismaking plannen
Toy Kite lang
Diensten - smm-1 (11)

Missie & visie

Digitaal bloeien en groeien

Bedrijven laten bloeien en groeien in de steeds veranderende digitale wereld. Dát is de missie van Kitemarketing. En we gaan niet voor ‘gewoon’ bloeien en groeien, maar voor spetterende resultaten die blijvend impact hebben.

Hoe wij dit doen? Door continu de ontwikkelingen in de online marketing te volgen. De beste trends en slimste technologieën omarmen we en passen we direct toe. Dat is hoe we continu doorgroeien bij Kitemarketing. En dat is ook hoe we al onze klanten concurrentievoordeel bieden.

sharpcreations wit
Logo Planteijdt wit 150
8
Jonneke logo wit
Logo Landhuizen texel
PKFotografie-logo-wit

Onze pijlers

Hier staan we voor

Met moed, feest en tranen gaan wij voor je aan de slag. Pas als jij 100% tevreden bent, zijn wij dat ook.

Klantgerichtheid

Jouw behoeften als klant staan voorop. Altijd. We bieden oplossingen die verwachtingen overtreffen.

Integriteit

Wij gaan voor eerlijke resultaten. Onze aanpak is transparant, onze werkwijze integer. Want zonder vertrouwen, kunnen we niet samen bouwen.

Flexibiliteit

De online marketingwereld evolueert continu. Ook de behoeften van ondernemers veranderen. Wij bewegen mee en blijven effectieve oplossingen leveren.

Resultaatgericht

We maken je groei inzichtelijk. Je ziet tot in detail welke successen we samen behalen. Op naar meetbare resultaten!

Kennismaking plannen
social media uitbesteden  a (3)