kitemarketing

Jouw creatieve partner in logo- en huisstijlontwerp

Logo- en huisstijlontwerp

Je hebt van die logo’s waarbij je direct weet bij welk bedrijf het hoort en wat dat bedrijf doet. Logo’s die je meteen opvrolijken en die je bijna direct ‘zin’ geven om iets te kopen. Ben je wel eens jaloers op bedrijven met zo’n sterk en herkenbaar logo en bijpassende huisstijl? Haal het dan zelf in huis!

Krijg een visuele identiteit

Je logo en huisstijl zijn meer dan grafische elementen. Ze zijn de gezichts- en herkenningspunten van je bedrijf. Daarom helpt Kitemarketing je aan een sterke visuele identiteit. Met een door ons ontworpen logo en huisstijl maak je op krachtige en onvergetelijke wijze indruk op je doelgroep.

Logo-ontwerp

Creativiteit en identiteit smelten samen

Een logo is de essentie van jouw merk. Het is de visuele belichaming van je missie en waarden. Bij Kitemarketing beschikken we over de expertise en creativiteit om een uniek logo voor je te ontwerpen. Een logo dat niet alleen mooi is, maar ook perfect de kern van je merk weergeeft.

Een logo moet onmiddellijk herkenbaar zijn, een positieve indruk achterlaten en vertrouwen opwekken bij je doelgroep. Of je nu een startup bent en een krachtig embleem zoekt of een gevestigd bedrijf bent dat een rebranding overweegt: wij brengen je visie tot leven in een eigentijds logo.

Ontwerp mijn logo
Logo ontwerp
visitekaartjes

Huisstijlontwerp

Breng je merk tot leven

Een doordachte huisstijl gaat verder dan een logo. Het is de ziel van je merk en omvat de kleuren, typografie, vormen en ontwerpelementen die je bedrijf uniek maken. Een effectieve huisstijl is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar biedt ook een consistente en herkenbare merkbeleving. Onze specialisten ontwerpen een huisstijl die jouw merkidentiteit op een onvergetelijke manier tot leven brengt.

Of je nu je huidige huisstijl wilt verfijnen of helemaal opnieuw wilt beginnen: wij helpen je bij het creëren van een samenhangende, herkenbare en krachtige visuele identiteit.

Ontwerp mijn huisstijl

Visuele voordelen

Meerwaarde van een logo en huisstijl

Een doordacht ontworpen logo en een consistente huisstijl ogen niet alleen aantrekkelijk, ze bieden ook tastbare voordelen voor je bedrijf. Dit zijn de drie belangrijkste:

Merkherkenning

Een goed logo maakt je merk gemakkelijk te onthouden en te herkennen, zelfs in een overvolle markt.

Professionaliteit

Een professioneel ontworpen logo en huisstijl weerspiegelen jouw toewijding aan kwaliteit en klantgerichtheid.

Geloofwaardigheid

Een sterke visuele identiteit bouwt vertrouwen op bij jouw doelgroep. Het laat zien dat je een serieuze speler bent in je branche.

Je logo en huisstijl zijn de bouwstenen van jouw merkimago. Neem snel contact op om te beginnen met het ontwerpen van jouw logo en huisstijl.

Kennismaking plannen
VISUELE VOORDELEN

HET KITE-MARKETINGPLAN

De aanpak die werkt

Je logo en huisstijl moeten weerspiegelen wie je bent als merk. Daarom bieden we een op maat gemaakte aanpak voor elk project.

 • Kennismaking & Offerte
  We beginnen met een goed gesprek. Klikt het? Dan ontvang je onze vrijblijvende offerte.
 • 1
  Creatieve samenwerking
  Wij zorgen dat we je visie doorgronden, zodat we hem kunnen omzetten in een visuele identiteit.
 • Uniek ontwerp
  Een succesvol logo is origineel. Daarom ontvang je een op maat gemaakt ontwerp.
 • Betrokkenheid
  We luisteren naar jouw feedback en laten het eindresultaat aan jouw verwachtingen voldoen.
 • Profiteren
  Je hebt een logo en/of complete huisstijl waar andere ondernemers jaloers van worden.