kitemarketing

Jouw partner in
social media

Social media: onmisbare schakel

Al die waardevolle informatie op je website zien je potentiële niet vanzelf. Je moet het onder hun aandacht brengen. Social media zijn uitermate geschikt om je doelgroep te bereiken. Bijna 14 miljoen Nederlands zijn actief op één of meerdere social media platformen. Door kennis te delen via social media laat je ze kennis maken met je merk én toon je dat je expert bent in jouw vakgebied.

In vertrouwde handen

Maar wát ga je plaatsen op social media? Wanneer en op welk platform? Misschien begint je hoofd al te tollen als je hierover nadenkt. Kitemarketing heeft de antwoorden op deze vragen. Door de zware taak van het beheren van je social media kanalen aan ons uit te besteden, weet je zeker dat het in vertrouwde handen is. Slim, want het effectief beheren van je social media kanalen vereist tijd, expertise en toewijding. Ontdek hoe wij je kunnen helpen.

Goed om te weten

Wat houdt ‘social media uitbesteden’ in?

Als je je social media uitbesteedt, laat je het beheer van je social media bedrijfspagina’s aan ons over. Wij verzorgen de contentcreatie, -planning en -plaatsing. Dit stelt jou in staat je meer te focussen op je onderneming. Alles gaat in goed overleg, want we hebben jou wél nodig voor de juiste input.

Diensten - marketingplannen a (1)
Diensten - marketingplannen a-1

Wacht eens!

Ik kan toch ook zelf wat plaatsen?

Tuurlijk! Maar als je slechts af en toe iets post, ga je je concurrent niet verslaan. En als je social media goed wilt benutten, kan het tijdrovend en complex zijn. Het vereist constante aandacht en expertise om je kanalen goed te beheren (en analyseren). Als je daar tijd en gevoel voor hebt: vooral doen! Leidt het je af van de dagelijkse werkzaamheden in je bedrijf? Overweeg dan om het uit te besteden.

Neem contact op

Voordelen

3 redenen om je social media aan ons uit te besteden

Het goed inzetten van social media vereist expertise, consistentie en strategisch inzicht. Zonder de juiste middelen of ervaring, is het een uitdaging je doelgroep te bereiken en je merk op te bouwen.

Professionele expertise

Ons team van specialisten heeft bewezen strategieën om jouw doelen te bereiken. Van het binnenhalen van meer volgers tot leads genereren en betrokkenheid verhogen.

Tijdbesparing

Het beheren van social media kanalen kan behoorlijk tijdrovend zijn. Als wij dit doen, kun jij je concentreren op de groei van je bedrijf.

Consistentie

Consistentie is de sleutel tot succes op social media. We zorgen dat jouw merk op herkenbare wijze relevant blijft in de ogen van je doelgroep.

adviesgesprek met Toy
hdshdhwisiss

HET KITE-MARKETINGPLAN

De aanpak die werkt


Bij Kitemarketing hebben we bewezen strategieën op het gebied van social media.
Bij de meest uiteenlopende bedrijven toverden we hun social media kanalen om tot regelrechte succesfactor.
Start ook en ervaar de resultaten zelf!

 • Kennismaking & offerte
  We beginnen met een goed gesprek. Klikt het? Dan ontvang je onze vrijblijvende offerte.
 • 1
  Doelgroep
  We identificeren samen jouw ideale doelgroep. Dus ook als je geen idee hebt wie dat is.
 • 2
  Boodschap
  Welke boodschap wil je overbrengen en hoe gaan we dat doen?
 • 3
  Doel
  We bepalen samen met jou wat je met social media wilt bereiken.
 • Meer tijd
  Wij verzorgen je social media en jij hebt meer resultaten en meer tijd.