kitemarketing

Jouw partner in zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine advertenties (SEA)

Op zoek naar manieren om je bedrijf te laten groeien en meer klanten aan te trekken? Zoek niet verder! Google-advertenties zijn zeer effectief om je online aanwezigheid te vergroten en je doelgroep te bereiken. Ingewikkeld? Wij helpen je!

Google een krachtig instrument

Online aanwezigheid en zichtbaarheid zijn in 2023 essentieel als je klanten wilt aantrekken en wilt groeien. Eén krachtig instrument kun je daarbij simpelweg niet negeren. Je weet het antwoord vast al: Google Ads. Ook wel bekend als SEA (Search Engine Advertising).

Goed om te weten

Wat zijn Google Ads?

Google Ads - voorheen bekend als Google AdWords - is een krachtig online advertentieplatform dat wordt aangeboden door Facebook. Grapje, door Google natuurlijk! Hiermee promoot je producten en diensten via gerichte advertenties.

Die advertenties verschijnen in de zoekresultaten van Google (en op andere websites die deel uitmaken van het Google Display Netwerk). Met Google Ads kun je vrij gericht bepalen wie je advertenties te zien krijgen, wanneer ze te zien zijn en hoeveel je eraan uitgeeft.

Google computer
Google search

Zoekwoorden

Search-advertenties

De meest bekende advertenties zijn de search-advertenties. Dat zijn de advertenties die je in Google ziet als je ergens naar zoekt. Ze zijn ingesteld op zoekwoorden. Zoek je bijvoorbeeld op ‘marketingbureau Texel’ dan zie je bovenaan de zoekresultaten de advertenties van Texelse marketingbureaus op Texel die op deze zoekwoorden adverteren. Benieuwd hoe dit werkt?

Neem contact op

Voordelen

3 feitjes over Google Ads

Je weet wat je zoekt, nu alleen nog de winkel waar je het gaat kopen. Je tikt in Google een zoekopdracht in en wie verschijnt daar? Juist, jij!

Doelgericht adverteren

Met Google Ads richt je je advertenties op specifieke zoekwoorden en demografische gegevens, zodat je je boodschap alleen aan de juiste doelgroep toont.

Betaal per klik

Je betaalt alleen wanneer iemand daadwerkelijk op je advertentie klikt. Zo wordt je advertentiebudget efficiënt besteed.

Snel resultaat

In tegenstelling tot organische zoekmachineoptimalisatie (SEO) is je bedrijf via Google Ads onmiddellijk zichtbaar.

Aan de slag met Google Ads? Plan snel een kennismaking met Toy!

Plan een gratis adviesgesprek
Google voordelen

HET KITE-MARKETINGPLAN

Beter gevonden worden in Google

Bekijk onze werkwijze en kom in contact.

 • Kennismaking & offerte
  We beginnen met een goed gesprek. Klikt het? Dan ontvang je onze vrijblijvende offerte.
 • 1
  Zoekwoordonderzoek
  We identificeren de meest relevante zoekwoorden voor je bedrijf.
 • 2
  Advertentiecreatie
  We ontwerpen aantrekkelijke en overtuigende advertenties.
 • 3
  Optimalisatie
  We monitoren voortdurend de prestaties van je campagnes
 • Rapportage
  De eerste spetterende resultaten stromen binnen.