kitemarketing

Jouw partner in
conversie-optimalisatie

Bezoekers omzetten in betalende klanten

Leuk, al die bezoekers op je website, maar je hebt er weinig aan als ze geen klant worden. Het wordt pas écht leuk als je websitebezoekers weet om te toveren tot betalende klanten. In marketingtaal: als je de websitebezoekers weet te converteren.

Eén procent, een wereld van verschil

Als maar één extra procent van je websitebezoekers klant wordt, kan het je al (tien)duizenden euro’s meer omzet opleveren. Onze specialisten helpen het maximale rendement uit je websiteverkeer te halen. We kijken hoe we de ervaring van je online bezoekers kunnen verbeteren, zodat ze overgaan tot gewenste acties, zoals een aankoop, aanmelding of contactaanvraag. Benieuwd hoe jij je online prestaties verbetert en je omzet verhoogt?

Concurrentievoordeel

Profiteer van de laatste technieken

Wat de ene dag werkt, kan een dag later achterhaald zijn. Digitale trends volgen zich in rap tempo op; nieuwe online technologieën verschijnen bijna dagelijks. Dit kan invloed hebben op het online gedrag van jouw doelgroep. Wij volgen en testen alle ontwikkelingen op de voet. Zo vergroot jij als een van de eersten met de beste technieken je online succes.

Diensten - cvo 2
Diensten - cvo 1

Conversie optimalisatie

Waardevol voor elk bedrijf

Conversie-optimalisatie is waardevol voor elk bedrijf met een website. Wie wil er nu niet meer ‘business’ uit zijn site halen? En of je nu een groot of klein bedrijf hebt: verbeteringen zijn vrijwel altijd mogelijk. En het hoeft meestal niet veel te kosten. Win-win dus! Onze conversie-optimalisatiestrategie stemmen we volledig af op de doelen en behoeften van jouw bedrijf.

kennismaking plannen

Drie winstpunten

Conversie-optimalisatie loont

Waarom conversie-optimalisatie een ‘no-brainer’ is voor je marketingaanpak? We lichten drie punten uit.

Hogere omzet

Leveren 100 websitebezoekers je nu € 1.000 omzet op? Via conversie-optimalisatie kan dat zomaar € 1.500 worden. Zonder extra advertentie-uitgaven.

Betere ROi

Als je het maximale uit je conversies haalt, verdien je je marketinginvestering sneller terug. En zo kun je het sneller en slimmer herinvesteren.

Meer gebruiksgemak

Met een geoptimaliseerde website biedt je je bezoekers een fijnere online ervaring. Ze komen vaker terug én bevelen je website vaker aan.

Ik wil aan de slag
Conversie-optimalisatie loont

HET KITE-MARKETINGPLAN

De aanpak die werkt

Maandelijks werken we voor een vast bedrag aan de groei van je bedrijf. In het online dashboard zie je 24/7 de resultaten.
Elke maand bespreken we welke taken prioriteit hebben!

 • Kennismaking en offerte
  We beginnen met een goed gesprek. Klikt het? Dan ontvang je onze vrijblijvende offerte.
 • 1
  Grondige analyse
  We analyseren je website, leggen de zwakke conversie-plekken bloot en identificeren de kansen.
 • 2
  Strategie en A/B-testen
  Met A/B-tests brengen we in kaart welke aanpassingen het beste werken.
 • 3
  Leren en verbeteren
  We blijven testen, analyseren en aanpassen en voeren voortdurend verbeteringen door.
 • Meer verkopen
  Dankzij de conversieoptimalisatie profiteer je van meer (online) verkopen.