Diensten

Marketingplan laten maken

Marketingplan op maat

Goede marketing start met een steengoed plan. Een plan dat vakkundig is afgestemd op de markt, wensen en doelgroep van jouw bedrijf. Of je nu een zzp’er bent die net begint of een gevestigd bedrijf dat zijn marketing wil verbeteren: wij helpen je aan zo’n marketingplan op maat.

Ondersteuning en evaluatie

Bij Kitemarketing stopt de betrokkenheid niet na het opleveren van het plan. We ondersteunen je – als je wilt! - bij de uitvoering en evalueren regelmatig de resultaten om te zorgen dat de beoogde resultaten worden behaald. Als de markt of de omstandigheden veranderen, sturen we tussentijds bij.

Goed om te weten

Dit is een online marketingplan

Een online marketingplan is een strategische blauwdruk om je bedrijf of merk op internet te laten groeien. Het bevat doelen, doelgroepen, marketingkanalen en tactieken. Het geeft richting aan de activiteiten om je online aanwezigheid te vergroten, leads (potentiële klanten) te genereren en verkoop te stimuleren. Dit alles met meetbare doelstellingen en een concrete, realistische planning.

Diensten - marketingplannen a
Diensten - marketingplannen b

Waarom heb ik een online marketingplan nodig?

Een online marketingplan is essentieel om richting te geven aan online marketinginspanningen. Het helpt jou bij het definiëren van doelen, doelgroepen en strategieën, zorgt voor meetbaarheid van resultaten en het aanpassen van tactieken om online succes te bereiken en concurrentie uit te schakelen.

AFSPRAAK MAKEN

Hoe ziet zo'n marketingplan eruit?

Afstemmen op jouw bedrijf

Een effectief marketingplan heb je niet met één druk op de knop. Voor het beste resultaat voor jouw bedrijf stellen wij een plan-op-maat samen met de volgende onderdelen:

Doelstellingen en KPI's

We stellen duidelijke doelstellingen en meetbare KPI’s vast. Dankzij deze prestatie-indicatoren volg je eenvoudig de voortgang en de resultaten van alle marketingacties.

Doelgroepanalyse

Wie is je (belangrijkste) doelgroep? Hoe gedragen zij zich en wat zijn hun wensen? Wij brengen het in kaart zodat we gerichte marketingacties kunnen bedenke en inzetten.

Strategische aanbevelingen

Op basis van grondig onderzoek en analyse bieden we concrete aanbevelingen voor marketingkanalen, -boodschappen en -tactieken.

Budgettering

Of je nu een groot of een klein marketingbudget hebt: wij helpen je om het maximale eruit te halen.

Uitvoeringsplan

Ons marketingplan verdwijnt niet ongebruikt in een bureaulade. In het gedetailleerd uitvoeringsplan staat precies wie wat doet, en wanneer.

Zoals gezegd, een effectief marketingplan heb je niet met één druk op de knop. Zullen wij je helpen aan een gelikt marketingplan? We hebben er ook een stappenplan voor als je zelf aan de slag wilt gaan.

Bekijk het plan
Zonder titel (1245 x 2000 px) (7)

HET KITE-MARKETINGPLAN

De aanpak die werkt

Meer bezoekers, meer klanten, meer resultaat!

 • Kennismaking & offerte
  We beginnen met een goed gesprek. Klikt het? Dan ontvang je onze vrijblijvende offerte.
 • 1
  Doelgroepanalyse
  We identificeren samen jouw ideale klant. Dus ook als je geen idee hebt wie het is.
 • 2
  Kanaalkeuze
  We kiezen de beste kanalen en tactieken om doelen te bereiken.
 • 3
  Budgettering
  We bepalen de budgetten voor de beste marketingresultaten.
 • Marketingplan
  We nemen het plan samen door. Akkoord? Vlammen!