Juridische zaken

Disclaimer

Disclaimer

Laatst bijgewerkt op 01-10-2023

Deze disclaimer bevat belangrijke informatie over het gebruik van de website en de diensten van Kitemarketing. Door gebruik te maken van onze website en diensten, stemt u in met deze disclaimer.

Algemeen

Kitemarketing, hierna aangeduid als "wij", "ons" of "onze", streeft ernaar om actuele en accurate informatie te verstrekken. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de inhoud van onze website en de verstrekte diensten juist en actueel zijn. Desondanks kunnen we geen garanties geven met betrekking tot de nauwkeurigheid, volledigheid of actualiteit van de verstrekte informatie. Het gebruik van de informatie op onze website en de toegang tot onze diensten is op eigen risico.

Geen advies

De informatie op onze website en in onze diensten is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. Het mag niet worden beschouwd als juridisch, financieel, zakelijk, of enig ander professioneel advies. Voor specifiek advies op deze gebieden dient u altijd een gekwalificeerde professional te raadplegen.

Externe links

Onze website kan links bevatten naar externe websites van derden. Deze links worden uitsluitend ter informatie verstrekt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruik van dergelijke websites.

Aansprakelijkheidsbeperking

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor directe, indirecte, incidentele, gevolg- of speciale schade, verlies of aansprakelijkheden die voortvloeien uit het gebruik van onze website, diensten of de informatie die daarop wordt verstrekt.

Wijzigingen

We behouden ons het recht voor om de inhoud van onze website, diensten en deze disclaimer op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig deze disclaimer te controleren op eventuele wijzigingen.